Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, December 30, 2010

LOGO




ni design logo untuk satu company yg sempat ak siapkan lam masa setengah jam..simple as the owner nak!! so xtahu la dye choose yg mane..tp ak suka yg the first one..neyh salah satu company wedding planner..so ok la dlm masa setengah jam nk rushing neyh la design logonya......(:

Wednesday, December 29, 2010

SYGKU!!

saya takot awak akan BENCI SAYA
saya takot awak TAK SUKA SAYA
saya takot awak TAK AKAN TERIMA LAGI SAYA MENAMPAL LUKA-LUKA YANG AWAK TERIMA GARA-GARA PERBUATAN SAYA YANG BANYAK MENYAKITI HATI AWAK
saya takot awak TAK SUKE DENGAN CARA SAYA
saya takot awak TAK SUKA CARA SAYA MELAWAK DAN BERMANJA DENGAN AWAK
saya takot awak TAK SUKA TEXT (MSG) SAYA
saya takot awak TAK SUKA MENGANGKAT PANGILAN TELEFON SAYA
saya takot awak TAK SUKA MENDENGAR SUARA MANJA SAYA MEMANGIL AWAK BEE, SYG 
saya takot awak cakap AWAK MENCARI PENGANTI SAYA
dan......
saya takot bila awak cakap KITA SAMPAI DI SINI  ):


saya takot,saya takot,saya takot,dan saya takot
sebab saya takot kehilangan awak d sisi saya mahupun d dalam hidop saya........

Monday, December 27, 2010

Sunday, December 26, 2010

Rantai Art - Secretype

sorry ye semua sy lambt dtg tadi nk brjumpa ngn kowunk semua..tgk2 kowunk semua dah jln dulu..wuwuwuwu.so today jam 5.30 sudah gerak p balai seni yg terletak di titiwangsa. so sambil2 nk tunggu band bf ak " SECRETYPE" kol 8 perfome tgk lu band2 laen main. wah!! semua hebat2.. music yg dowg persembahkn mmg best n unik. lebih kurang jam 7.20 segala event d hentikan seketika..ada waktu rehat la..hehehe..lagi pun nk menghormati waktu magrib..sambil tu ak ngn budak2 band kwn bf ak p minom2 jap smbil2 nk tungu kwn fb aku nk dtg katanya. " NANA" actly kenal lama dah tapi xpernah jmpe..hari neyh baru pertama kali jumpe la..mmg fun la dye neyh..suka gelak..hehehe. then my fon ringging..my friend  nana just call ckp dye dah smpai xtahu jalan mane, so ak p amek dye kt dpn istana budaya, cian dye dtg jauh2 sebab nk tgk band bf ak n sebab ak yg ajak dye..wah terharu ak padanya..thanx dear nana. lepax punya lepax, minom punya minom agak2 jam lagi 10 minit nk pukul lapan apa lagi betapa pantasnya lah si bf ak n budak2 band dye nk g setting sound, coz band dowg akan perfome lebih kurang jam8..ehehe. so tgk2 punya tgk best jgk bukan best jugak tapi mmg best la dye owg main...mana tanya bila jamming memain jew tije dowg neyh!! babap je kunk!! hehehe. apa2 pown dowg dah wat yg terbaik. GOOD!! satu adiah kiss d pp wat yg tersyg tanda ucapan tahniah serta sygku padanya..hehehehe. thanx to nana coz dtg memberi sokongan kpd band bf ak serta sudi dtg sebab ak ajk..hehehe, thanx dear nana :) pix neyh nk di simpan sebagai kenangan nk tunjok pd anak2 n cucu2. pix papa n mama, atok n nenek dye time mude2. kikiki.














Thursday, December 16, 2010

CHAIYOK-CHAIYOK!!! weee









hehehe!! ini adalah band bf ak!! bf ak sebagai lead guitar!! tu pic dye yg pertama tu!! hehehe!! muahx!! syg bee!! band ini diberi nama secretype!! gendre y d bawa adalah indie, pop and ambient. semoge berjaya selalu ya korunk!! 25 Decemeber 2010 main elok2 k di "rantai art festival 2010". Chaiyok2!! wat yg terbaek!! ada rezeki insyaallah,main pula d event2 yg besar pulak :) yayi!!

Monday, December 13, 2010

HoneyMoon

11 DECEMBER 2010 adalah tarih ak n my beloved bf p honeymoon!! tempat neyh dah 2kali kami pergi for fun!! mmg best n xjemu pown!! tapi xtahu la kalau dah hari2 g kan? so mmg seronok sangat2 cume kasihan kat bee coz dye xdpt nk masuk satu tempat yg dye suka neyh!! nk tgk haiwan comel2 coz dah tutup!! time off!! salah ak jugak lambat ciap mangon tido pown lambat...nk masak lagi!! ala just masak hotdot n nugget jew!! last2 cannot bring food from outside to insede!! ceh!! poodha!! fenat jew ak memasak semua!! so dalam2 kami ngah honeymoon n have fun sempat lagi bergamba!! hahahah!! dah mmg salah satu kerja parttime n kegemaran kami!!! hehehe..SUNWAY LAGOON!! YEEHAH!!





















Appy Bufday Sygku!!






sorry for the late updates in my blog!! coz last week, 1 week im so so so bz selebrate my bf bufday and 1week we went out for movie, shopping and eating!! hehehe... 8 DECEMBER!!sorry syg sebab cake kecik sngt!! tapi ikhlas dari aty huny!! muahx!! appy bufday syg!! huny harapbee sentiasa appy ngn huny, di murahkan rezeki!!n cepat kawen ngn huny!! hehehe..amin!! so for selebration 7 december dah prepare nk selebrat. makan2 n nonton wayang cite 3d narnia couple seat!! hehehe. special just for u syg!!! then second day selebrate ngan makan2 juga, of cozla kita org tgk wayang lagi!! coz favurot kami is "MOVIE" hehehe..so kalu leh hari2 nk tgk wayang mcm dulu time ak kerja di klcc ambank, hari2 bee dtg amek ak kt opice time balik p tgk wyg kt klcc yg terdekat, tapi kalau fraiday sabtu xkerja cuti bee jemput ak g bb, tgk wyg kt pavilon....lek kira hari2 menonton wayang la time ak kerja sana...ticket wayang pown dah banyak gila wat koleksi nk bagi anak2 n cucu2 cicit tgk...hehehhe...n also nk wat simpan n kenangan. punya gila2 minat pada tgk wyg!! asal cerita baru jew terus g usha kt counter then p tgk...hehehhe. tapi mcm mana pown ak appy sngt2 selebrate bufday bf kesangan ak....n ak harap dye juga begitu!! mmmuuuuahhhx!!! luv u syg for ever n ever until my heart stop beating