Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, November 29, 2010

mood kurang baik!!

beberapa hari berlalu ini mood ak kurang baik!! kepuasan hati selalu xtercapai...bila dah best2, appy puas cikit...toptop its happend again!! hukhuk.. harap sangat waktu n kejadian boleh di putar balik!! tak ada salah silap yg aku buat..layanannya yg sempurna tapi kini tiada lagi spt itu...layanan yg sekasar budi bicara mahupun pergerakkan tubuh badan yg boleh menunjukakn betapa hinanya kita di matanya. tapi xbole!!! kalu bole pown dunia dah kiamat!! salah silap tu lah yg membuat ak mula berfikir secara matang walaupun tak dalam semua hal!! hmmm..perasaan aku, detik2 idop ak xsempurna spt dulu, tak spt yg ak impi2kan yg sama spt dulu. dulu......sangat manis!! hari2 kedengaran gelak tawa sana sini!! kenangan silam hanya mejadi teman ketika tidur teman ketika ak merindu.........

The Big Day


THE BIG DAY!!









OUR FAMILY!!












THE FOOD!!










"27th NOVEMBER 2010" the big day for my sister!! that day was her engagement!! hehehe!! syukur alhamdulillah everything berjalan secara lancar dan penuh berkat!! time tunang tu acara lamar melamar bermula hujan turun dengan renyai2 dah lebat..ujan berkat:) hope dowg kekal sampai keanak cucu. amin. so morning2 dh wakeup mumy tejut nk prepare for my sis, mangon2 munday n mam breakfast roti canai yg telah dibeli oleh mumy. after ciap2 p umah mumy cox kenduri dibuat di rumah sister, "SETAPAK SRI RAMPAI". lame jugak tungu bakal suami n bakal mak mertua n ayah mertua serta belah keluarga mertua sis aku datang...almaklom dorg datang singapura jln sesat.. kikiki..after 1hour xsilap jam 1.15 dowg sampai, apalagi acara lamar melamar la bermula. suasana redup, dengan ujan yg renyai2 menjadi agak lebat..bertapa berkatnya hari petungan mereka!! ak wish suasana aku bertunang akan menjadi mcm dowg.amin. after acara lamar melamar time for makan!! hikhik.. ak xsmpat nk mam kerana sibuk didapur mengoreng epok-epok (karirap goreng) - bahasa singapore - my syg ada dtg mr.odie tapi dye agak malu nk masuk, almaklom org ramai n sedara mara xkenal...lepas mengoreng mengambil yg tersyg kemudian lepak di taman depan uma my sis. after that makcik2 n sepupu dh balik ke otel masing2 ask mumy permision nk dating ngn "BEE" . the mumy said " OK!! tapi jngn balik lambat. after that we both went dating at bb n watch movie " BRUCE LEE IS MY BROTHER". for permulaan my syg nk tgk tapi ak tgk story dye mcm xbest bila dh masuk duduk...pongong ku dah panas mula la kusyuk tgk movie tu..best!! lame gila xtgk movie with my syg..ngee~
so..for the end everything berjalan secara baik dan lancar...hopes both of them get married cepat2!!amin!!

Wednesday, November 24, 2010

KAJIAN MENGENAI BULAN DAN SIKAP,YG TELAH DIJALANKAN OLEG YG BERBAHAGIA DATO' DR. FADZILAH KAMSAH


 LYDIA SUFIANNA :

[][] Sangat bersopan santun & bertolak ansur. 
[][] Sangat cermat, teliti & teratur. 
[][] Suka menegur kesilapan orang lain & mengkritik. 
[][] Pendiam tapi pandai bercakap. 
[][] Sikap sangat cool, sangat baik &mudah simpati. 
[][] Sangat perihatin & terperinci, amanah, setia & jujur. 
[][] Kerja yang dilakukan sangat sempurna. 
[][] Sangat sensitif yang tidak diketahui. 
[][] orang yang banyak berfikir. 
[][] Daya pentaakulan yang baik. 
[][] Otak bijak &a mudah belajar. 
[][] Suka mencari maklumat. 
[][] Kawal diri dari terlalu mengkritik. 
[][] Pandai mendorong diri sendiri. 
[][] Mudah memahami orang lain kerana banyak menyimpan rahsia. 
[][] Suka sukan, hiburan & melancong. 
[][] Kurang menunjukkan perasaannya. 
[][] Terluka hatinya sangat lama disimpan. 
[][] Terlalu memilih pasangan. 
[][] Sukakan benda yang luas. 
[][] Bersistematik. 


♥ ODIE VERA :

[][] Sangat setia dan pemurah. 
[][] Bersifat patriotik.
[][] Sangat aktif dalam permainan dan pergaulan. 

[][] Sikap kurang sabar dan tergesa-gesa. 
[][] Bercita-cita tinggi.
[][] Suka menjadi orang yang berpengaruh dalam organisasi. 

[][] Seronok bila didampingi. 
[][] Suka bercampur dengan orang. 
[][] Suka dipuji, diberi perhatian dan dibelai. 
[][] Sangat jujur, amanah dan bertolak ansur. 
[][] Tidak pandai berpura-pura. 
[][] Cepat marah. 
[][] Perangai yang mudah berubah-ubah. 
[][] Tidak ego walaupun harga dirinya sangat tinggi. (BETUL NI!! BILA SYG MARAH SNGT2 TETIBA TERUS JADI OK XJADI NK MARAH2..HUNY JE YG MERAJOK:(.KIRA TAK EGO SANGAT LA, MARAH YG XSAMPAI HATI!! TAPI AYAT BEE BILA MARAH PANAS JUGAK!! WUWUWU)
[][] Benci pada kongkongan. 
[][] Suka berlawak. 
[][] Pandai buat lawak dan berfikiran logik. 

Monday, November 22, 2010

MAU INI!!


MAU INI!! CHANTIKNYE

BANGANG!!

eiii!! pagi2 isnin dah tension!! permulaan hari dah maki2. bicara mulut semakin jinak berkata2.  CELAKA! BODOH!! BANGANG! SHIT!! VAVI! haish!! mane xpagi2 lagi mulot dh bebuih2 tunggu bus dari chowkit nk ke tempat kerja jln kuching satu jam lebih.. dai pukul 8.10am sampai la 9.25am gila VAVI x? haish!! dah la pagi2 buta kuar umah jam 7.05am gara2 nk elak jem dari genting klang menghala ke balai polis setapak, simpang dari gombak dan dari bulatan pahang menghala ke chowkit. pagi2 lagi dh buat aku marah nk kerja pown dah xde semangat!! hilang sabar di buatnya!! "F**K" betul la!! dah la semalam 1malam ak xtido!! kepala berdenyut2, mate tutop tapi pale otak posing2 ronda tuka shif...aduh!! migrand mendatang pagi2 buta plak sampai la ke pagi aku xleh tido sampai jam 6.30am aku mangon munday,kemas2 nk ciap2 p kerja...degil!! semalam xmoh mam ubat, degil punya pasal xsuka mam ubat.. rasakan la migrain sampai ke ofice!! hah! tension la tiap2 hari pagi2 nk ke kerja gara2 bus dari chowkit berno "U14" yg lamabt ngan ak2 sekali lambat sympai pat tije! SHIT!!!!!!!!!!! VAVI!!!!! Haish!! bila nk bwak mai keluar kereta?? lesen pown lom amek lg!! kena amek lesen cepat2 neyh!! mana tahan dkt 5bulan mcm ini!! kalu balik jngn ckp la dh lambat satu hal jalan jem xapa, bus plak tungu2 pown balik tije 1 jam, paling awal 20minit!! ni tunggu bus ke tungu KTM!! last2 mat2 bangla sama mat indon dok usah2!! apa hangpa sume xpernah tgk org ka? GILA!! GILA!! GILA!! VAVI!! VAVI!! VAVI!! gila la menyirap darah ak!!! pagi2 isnin yg mulia permulaan hari yg baru dh mulot ak mencarot2 xtentu hala!!Publish Post

Thursday, November 18, 2010

BUHSAN!! MALAS!!



BUHSAN!! MALAS!! AWI NEYH NK TIJE!! ALMAKLOM SMLM CUTI RAYA TODAY MALAS GILA NAK KERJA WEYH!!!!

Wednesday, November 17, 2010

seronok baca blog kwn2ku!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

hari ni one day aku updatekn diri aku pd blog2 kwn2 aku!! intersting bace blog2 dowg!! mcm2 cerita leh dikongsi!! seronok sngt2! thanks pada teman2 yg sudi menjadi followers aku..yg berkongsi life kowunk kt aku!! ehe..so 1hari minggu neyh time2 raya lpas raya kt uma sis aku xtahu nk wat apa on9 la..mengupdatekn diri aku pada blog2 kwn aku:) ada salu blog aku baca neeya nick name dye!! best bace words yg dye post kt wall dye.. mengenai perempuan n lelaki!! we should now about that!! yeah!! about my partner and also about me!! sory ye neeya aku copy words ni dari wall kau sebab aku suka gila baca this post!! menarik!! yg berbunyik spt :

Lelaki perlu tahu yang perempuan:
  1. Sensitif : Bukan bermaksud suka merajuk, tapi hanya ingin bermanja dan mendapatkan perhatian.
  2. Cerewet : Bukan bermaksud FUSSY tak tentu hala, kadang ingin LELAKI mengikut kata-katanya sekali sekala.
  3. Halus : Ibarat sehelai sutera, cantik, mulus, lembut dan mudah tercarik dan koyak. Walaupun seorang wanita memaafkan seseorang yang lain atas sebab sesalahan, biasanya WANITA akan ingat kesalahan tersebut untuk disimpan jadi pengajaran. Bukan DENDAM.
  4. Ikhlas : Ikhlas seorang wanita tak perlu diragui.
  5. Korban : WANITA sanggup berkorban apa saja untuk seseorang yang amat disayangi, termasuk ibu bapa, anak-anak dan suami. WANITA amat tabah.
  6. Prihatin : Sentiasa memerhatikan keadaan sekeliling dalam diam.
  7. Manja : Walaupun dia adalah seorang WANITA yang pandai berdikari, naluri seorang WANITA masih lagi tetap seorang WANITA. Suka bermanja bukan hanya kepada insan yang bernama LELAKI , namun juga sesama kaum.
  8. Ego : WANITA yang terlalu sayangkan kekasihnya sanggup menolak ketepi EGOnya apabila bersemuka dengan yang dicintai.
  9. Cinta : CINTA pertama bagi wanita adalah yang paling dalam dan tulus.
  10. Seks : SEKs bukanlah segala-galanya buat WANITA kerana WANITA diciptakan dengan 9 nafsu dan satu akal. NAFSU yang banyak dan tidak tertumpu kepada satu saja. LELAKI pula dijadikan dengan 9 akal dan satu nafsu. Fungsi lelaki adalah membimbing WANITA dan bukan menghanyutkann ya.

“Peranan LELAKI dalam kehidupan WANITA adalah sebagai pelindung dan bukan sebagai pemusnah. WANITA diciptakan oleh ALLAH s.w.t dari tulang rusuk kiri dan untuk dipeluk dan dimanja, bukan untuk dikasari. Maka lelaki haruslah memahami HATI dan PERASAAN WANITA”


Perempuan juga perlu tahu yang lelaki:
  1. Lelaki juga boleh menjadi seseorang yang begitu sensitif dan mengambil berat (prihatin).
  2. Jika seseorang lelaki meminati wanita, wanita itu tak semestinya cantik. Cukup dengan budi bahasa dan kesopanan yang tinggi. Malah lelaki boleh menyukai wanita yang mempunyai banyak persamaan dengannya samada dari segi pemikiran atau minat. Oleh itu, banyak yang boleh dibualkan atau dikongsi bersama.
  3. Kebanyakan masa, lelaki sebenarnya tidak mengetahui perasaan sebenar yang dirasakan oleh seorang wanita.
  4. Lelaki boleh menerima penolakan dengan baik.
  5. Lelaki cuba menonjolkan sikap kelakiannya untuk menambat hati wanita…
  6. Lelaki memang dilahirkan dgn perasaan yg kuat terhadap wanita..sebab itu mereka suka melihat wanita, menjeling wanita dan menonton Baywatch! Atau mencuci mata di tepi pantai atau swimming pool.
  7. Kebanyakan lelaki resah bila berhadapan dengan situasi ingin mengajak wanita keluar kali pertama!
  8. Lelaki cuba meniru gaya selebriti atau berlagak macho hanya kerana ingin memikat hati wanita.
  9. Bila lelaki cakap..”Emm. tengoklah dulu”..itu seringkali bermaksud dia berkata tidak atau kurang setuju.
  10. Bila lelaki cakap direct to the point dalam sesuatu hal, dia sebenarnya ingin bersikap jujur dan berterus-terang dan mengharapkan wanita memahami maksudnya.
  11. Kebanyakan lelaki yang nampak ‘desperate’, datang dari sekolah all boys!
  12. Adalah biasa lelaki cemburu terutamanya apabila perempuan asyik menyebut nama lelaki lain.
  13. Lelaki tak boleh belajar kesemuanya pasal perempuan dari library atau buku semata2. Oleh itu mereka selalu keliru dengan sikap perempuan..dan tak faham kenapa perempuan bersikap begitu begini…
  14. Kadang2 lelaki perlu mengetahui lebih mendalam tentang bagaimana berhadapan dengan perempuan supaya hubungan dapat berjalan dengan lebih baik.
  15. Betapa hebatnya lelaki itu bersikap romeo dan ‘flirting’ dengan ramai wanita..dia tetap hanya ada seorang teman wanita yang istimewa…yang lain hanya kawan..:)
  16. Bila lelaki tertengok dada wanita dan wanita itu menyedari…maafkan saja. Kebanyakan lelaki tak sengaja….Mereka merasakan kejadian wanita itu begitu indah!
  17. Bila sesuatu hubungan putus di tengah jalan, lelaki juga rasa bersedih..cuma dia tak menunjukkannya kesedihannya di depan orang.
  18. Bila seorang perempuan meminati seorang lelaki, perempuan itu patut bagi hint! Mana tau lelaki itu juga menaruh minat. Senang usahanya nanti…
  19. Adalah memalukan bagi lelaki jika tak berupaya menolong wanita.
  20. Kebanyakan lelaki cukup lemah dgn air mata perempuan. Mereka lebih tewas sekiranya air mata itu mengalir dari perempuan yg dikasihi. Sebab itu dikatakan air mata senjata perempuan.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Tuesday, November 16, 2010

Monday, November 15, 2010

hujung minggu bersama tersyg!!






hujung mimggu bersama tersyg!! time neyh tngh tunggu movie start " skyline" sambil2 tu jln2 lu, usah sane cini..kikiki. SKYLINE? ok la cite dye. video effect dye guna lawo jgk la, hebat :) so good job for "skyline". 6 over 10 stars!!!!!

tanggal 13 NOVEMBER 2010


pix ini di ambil pada tanggal 13 NOVEMBER 2010(sabtu). inilah kuetiaw goweng deya. hikhik. sebenarnya bf kesayangan aku en.ahmad firmah suhada aka odei vera tingin memakan kuetiaw yg aku masak dulu.
* ONLINE CALL !!!!!! *
"bee : huny wat pew jew"
"huny : xde wat pe. duduk2 jew"
"bee : ok. huny kata nk masakkan bee kuetiaw goreng mcm hari tu?" 
" huny : aik? bile mase huny kata nk masakkn, xde pown huny ckp. wek! " 
"bee : ala! xnk masak xpe la. xyah masak!! " 
ehehe. majok play dye..mumy aku plak time tu ada, mumy pown ckp " mumy : knp tu nk masak2 kuetiaw goreng plak ke" "deya : a'a mumy odie ckp dye dh lama xmam deya masak, dye tingin nk mam kuetiaw goreng, odie ckp deya kata kt deya deya nk masakkan? mane ade owg ckp mcm tu kt dye mumy." "mumy : ala! masakkan jela tok dye,kasihan dye nak makan tu." dalam aty aku " wek! manje tol kalahkan ku..mumy pown manjakan sangat odie tu..kikiki" actly aku penah masakkn tok dye time kita org first kapel lu, masa tu bulan pose dye ckp tingin nk mam aku masak. time tu aku still study n last class nk cuti sem dh pown.. so before g class aku masak lu ciap2 then bwk p class. balik jmpe dye kaci dye suh mam, dye ckp anti mam kt uma, then buka kita p mam mc'd kt msajid jamed  :). dye balik mam ckp " thanx huny masakkan tok bee, sedap sangat" wowowo.lamanya memory tu..hikhik..dh setahun kot..so aku pown dengan aty yg ikhlas nk masak kn la tok dye..cian dye kunk kempunan plak bf ksygan aku tu...kikiki. pg2 lg jam 8.30 da mangon mumy tejot ckp nk p pasar rejang, setapak nk beli barang nak masak. k2 aku ngn semangatnya munday then get ready. smpai2 pasar belika kuetiaw, udang cikit, daging n sawi..smbil2 tu p mam breakfast ngn mumy. mam toosai!! dap ooowww!! then balik2 tido ngantok kot ptg lebih kurang jam 1.15 kot masak t mucuk2 nk dtg 1.30..gowng punye gowng last ciap gak before dye dtg uma..lambt goweng sebab balik pasar tito punya pasal. hikhik. so ini lah hasilnya kuetiau goreng cinta.. :)


"sapa2 nk try boleh la try resepi ini. mudah, ringkas n senang!! xsedap mane pown, tapi nk buat kongsi2 resepi :)"


BAHAN-BAHAN
1. minyak masak
2. kuetiaw kecil (yg mcm cina pakai tok goweng charkuetiaw)
3. sawi
4. bawang putih
5. kicap pekat
6. kicap cair
7. ajinomoto
8. daging/udang (xkesah bahan2 ikot cita rasa)
9. tomato sos
10. cili sos
11. sos tiram


CARA-CARA
1. tumbuk bawang putih sehingga hancur
2. tuangkan minyak kedalam kuali, tumis bawang putih sehingga wangi
3. masukkan bahan-bahan spt udang/daging (xkesah bahan2 ikot cita rasa) goreng sehingga masak
4. masukkan kicap pekat, kicap cair, cili sos, tomato sos, sos tiram dan ajinomoto secukup rasa. 
5. kacau sehingga sebati
6. masukkan kuetiaw yg sudah dicuci terlebih dahulu tadi
7. gaul bahan2 sama kuetiaw sehingga sebati n warnanya rata kemudian masukkan sawi
8. kecil kan api tunggu sehingga kuetiaw kering sedikit, sekirannya citarasa berbeza tak mahu kering, tuangkn sedikit air jadi basah la dye. hehehe
9. hidangkn di pingan, hiris beberapa cili merah dah daun bawang keatas kuetiaw utk menambahkan seri.
10. siap sedia tok makan. hikhik


selamat mencuba! xtahu dap tak? kicap pekat n kicap cair yg mumy aku beli xtahu jenama apa, tapi yg pasti bukan cap kipas udang..nanti aku cheq balik..lupe ah!! 

Thursday, November 11, 2010

sedih

semalam adalah hari yg sedih..bukan apa semalam aku balik keja menunggu bus sympai pukul 7pm baru naek bus dari opice. gile lambatntya menunggu bus, waktu semakin berlalu tungu punya tungu bus xmari, tungu punya tungu kedai semua sudah tutup, tungu punya tungu waktu petang semakin berlabuh pd waktu malam..eEEEe!!! atotnya...dh la tungu sensowg2 kt tepi jalan tapi bus xjgk datg..yaampun...waktu jam 6.55pm kelihatan pada screen telepon ku..lambatnya..dlm ati hanya tuhan saja la yg tahu.wuwuwu..tuptup nmpk kelibat bus menghampiri aku..ALHAMDULILLAH!! tu saja yg aku bole ucap. bertapa leganya hati aku neyh pabila bus dh dtg..lebih kurang jam 7.00pm..dh tu kena turun n change bus baru la smpai ke uma agak2 lam jap 8.45 pm...biasa ngn keadaan jln yg jem yg teramat itu..wuwuwu..sympai2 uma rehat2 jap then tewus mundy..lepas mundy landing jap kt katil.FUH!!! best beb!! leganya..hilang cikit kefenatan aku tu sambil2 ditemani mantal mucuk. top2 telefon memunyik dan nama tertera pada screen telepon adalah "~BEE~".. hikhik. apa lagi gayut la syame owg tersyg smbil2 melepaskn keletihan aku tu...hee. mmg xtahan la aku neyh..minggu ini sabtu nk p amek lesen..dh abis tu insyaallah nk cepat2 keluar keta. senang cikit nk p kerja..huhuhu..hari ini balik xtahu bus nk mai pukul berapa n hope so x to late mcm yesterday!!~

Tuesday, November 9, 2010

I did'n know love until I met you♥

I took a look
In your book
Read a few lines and I was hooked
I did'n know love until I met you
I was a mess
I must confess
That long black hair and a long black dress
I think that I was blind until I met you

Good morning sunshine
Great the day and the light
Its time to go outside
If you could keep steady
Get up and get ready
Its time to go outside

I crossed the lines

I made you cry
I must have done it a thousand times
I guess that love is just a mountain
All the things running through my head
All the things I wished I said
I be a fool to think that I could ever let you go

Good morning sunshine
Great the day and the light
Its time to go outside
If you could keep steady
Get up and get ready
Its time to go outside
With you
With you
With you

Tuesday, November 2, 2010

rindunye!!

hari ini satu perasaan yg ak rasa sangat nikmat, sangat perit. degupan jantung makin laju dan hembusan pernafasan semakin sesak dan semput!! rindunye!! perasaan yg membuak2 neyh. xtertahan rasanya..bila nk di kabar malu bila tak dikabar diri merana..ego terlalu tinggi..yaampun..haruskah ak bagitahunya bertapa ak merindunya?? tapi bagaimana nk kabarkn? ragu akan kata rindunya tak sehangat seperti rinduku?? haish! pening hah.. bila tido temimpi2 bila tidak tido lg la termimpi2 akan mukanya..rindu ak takala ingin membelai2 rambutnya ketika dia baring dan lelapkan matanya sebentar di riba ku kerna penat seharian bekerja mungkin..takala aku ingin membelai2 idongnya yg tinggi bak klcc mahu pown setinggi bonggol bahu si unta..dan takala itu la aku ingin membelai2 sepasang kening dan mata yg dicipta sempurna oleh allah s.w.t..bertapa sempurnanya ciptaannya. melihat dye membaringkan kepalanya keriba, ak melihat kepenatan dan kesungguhan dia menjalani setiap dugaan allah s.w.t..bertapa redopnya mata ini melihatnya..dan detik itula rindu kian kuat,makin hari makin kuat.KUAT!KUAT!KUAT!

hehehehehhe♥

 

hehehe..first tgk video neyh udah tertarik...gila la beb hebat laki neyh main gitar!! cute!! suara leh tahan dap...TOPTOPTOP!!! ingt kn lelaki tapi tertipu dh la...dye neyh sebenarnya pompuan♥ tgk mcm laki ada n tgk2 mcm pompuan pown ada...tapi bila tgk all video dye n name dye kt youtube MELINDA!! sah2 pompuan xkn guy nk letak melinda an..hihihi!! wow!! so sweet la dye punye suara n no wonderla muke pown so sweet.. heehe..gila best lagu neyh touching2 jiwa deyh!! balik uma nk try play this song..dpt x..hope so!! baru2 neyh pown baru lepas practis cover lagu a day to remember - if it means a lot you..hehehe

Monday, November 1, 2010

halloween



(hasil kerja ak tok halloween night)

alhamdulillah

alahamdulillah..itu saja luahan aty yg ak dapat luahkan..bertapa bersyukurnya ak kepada allah s.w.t kerna semua kembali normal..walaupun ada kekurangan sane sini tapi alhamdulillah appy n berbahagia selalu, thans juga kpd my beloved syg n hubby ahmad firman suhada coz memahami perangai ak yg ada turun naek neyh..ati n perasaan perempuan yg cepat sensetif n terasa ni biasalah..ak rasa terharu n tersentuh ngn sikap dye yg penyabar selama 1 tahun lebih bersama ak ngn perangai ak yg jaat neyh sejak ak kapel sehingga skunk..yg xmenjaga atynya selalu..tapi dy tetap sabar..terima kasih syg..insyaallah huny akan wat yg terbaek tok bee..love him more n more when everything that happend dan ak sedar bertapa baek nye dye...luv u syg♥♥♥